Clinica Korall, Piața Eroilor Revoluției nr. 22  contact@dermatologsatumare.ro    0745049953

Tratamente cu laser NdYAG

eTratamentul cu Laserul Nd:Yag tratează venectaziile, venele varicoase si  „venisoarele” superficiale de pe picioare sau fata.

Laserul produce coagularea sangelui si iritatia peretelui vaselor sanguine mici prin caldura intensa degajata care determina colabarea acestora . Sunt necesare 1 sau mai multe tratamente în funcţie de calibrul vaselor şi profunzimea lor fata de nivelul tegumentului. Laserul nu initiaza leziuni canceroase.

Imediat după tratament poate apare o roşeaţă şi/sau edem minim care poate dura de la câteva ore la 2-3 zile. Vasele mici dispar imediat.

Laserul Nd:Yag reprezintă o tehnologie laser utilizată pentru tratamentul eficient al leziunilor vasculare. Lungimea de unda de 1064 nm este cea mai bine adaptata pentru tratamentul leziunilor vasculare, datorita absorbtiei crescute de catre hemoglobina a acestei lungimi de unda.
Leziunile vasculare benigne apar prin proliferarea structurilor arteriale, venoase sau capilare la nivelul tegumentului sau tesutului celular subcutanat; leziunile pot ocupa unul sau mai multe straturi ale pielii si pot masura de la 0,2 mm la cativa mm in profunzime. Cele mai frecvente sunt reprezentate de cuperoză, rozacee, hemagioame

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii