Clinica Korall, Piața Eroilor Revoluției nr. 22  contact@dermatologsatumare.ro    0745049953

Interventii Chirurgicale - Satu Mare

Chirurgia dermatologica este o parte integranta a dermatologiei, in special a terapiei dermatologice. Ea acopera intreaga gama de manopere chirurgicale legate de piele, de la biopsii la oncologie dermatologica, dermatologie cosmetica si estetica.

Tumorile maligne ale pielii au crescut dramatic in ultimile decenii iar incidenta lor este mai mare decat a celor care afecteaza toate celelalte organe la un loc. Desi prognosticul lor este adesea relativ favorabil, tratamentul de specialitate este necesar pentru a reduce mortalitatea si morbiditatea. Datorita constientizarii problemelor cosmetice, un numar din ce in ce mai mare de persoane isi doresc interventii estetice de chirurgie dermatologica.

Exista multe proceduri la indemana medicului specialist dermatolog. Pe langa tumori, un numar mare de probleme dermatologice pot fi tratate chirurgical asigurand rezultate de obicei superioare celor obtinute prin tratament conservativ.

La cabinet Dr.Bancea Nicoleta - dermatologie Satu Mare aveti acces la terapii chirurgicale sigure, eficiente, cu un disconfort minim. Interventiile sunt efectuate in anestezie locala. Veti fi informat/a cu privire la beneficiile si riscurile interventiei, modul in care aceasta se va desfasura si sfaturi cu privire la ingrijirea postoperatorie.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii