Clinica Korall, Piața Eroilor Revoluției nr. 22  contact@dermatologsatumare.ro    0745049953

Rejuvenare completa-Etwo

Noul aparat etwo, cu o putere mai mare, detine protocoale combinate de tratament Sublime si Sublative pentru o rejuvenare completa, intr-un timp mai scurt, cu mai putine sedinte.

Din experienta mea, toti pacientii tratati cu eTwo au rezultate remarcabile si imediate: textura pielii este imbunatatita, tenul are mai multa luminozitate si este mai prospat. Intreaga fata este reintinerita. Brian Biesman, M.D. F.A.C.S. Tennessee

Rezultate vizibile inca de la prima sedinta

Noul aparat etwo, cu o putere mai mare, detine protocoale combinate de tratament Sublime si Sublative pentru o rejuvenare completa, intr-un timp mai scurt, cu mai putine sedinte.

Sistem de Rejuvenare Completa

• Sublime™ foloseste tehnologia elōs ce combina sigur si eficient nivelele de lumina infrarosie si radio frecventa bi-polara pentru remodelarea dermului profund stimuland totodata productia de colagen.

• Sublative™ tehnologie pe baza de radio frecventa bi-polara fractionala ce directioneaza caldura energiei eficient, in straturile superioare ale dermului unde produc o crestere semnificativa a colagenului. Rupturile epidermale fiind minime.

Sublime & Sublative: Avantajul Versatil

Incalzirea controlata a stratului dermal profund stimuleaza si repara fibrele de colagen vechi. Rezultatul fiind imbunatatirea conturului facial, estomparea liniilor fine si ridurilor.

Aplicatorul ergonomic unic al Sublative conduce radio frecventa bi-polara prin matricea de electrozi a dispozitivului fractional. Livrarea fractionala a RF cauzeaza leziuni ablative micro-epidermale. Acestea initiaza un proces puternic si rapid de vindecare a tesutului. Tesutul cel mai putin afectat din jurul punctelor matricei poate fi stimulat de caldura ce accelereaza procesul de vindecare. Pielea va deveni catifelata, fina si reintinerita.

Tratamentul de reintinerire sublativa actioneaza si trateaza: riduri, cicatrici, iregularitati texturale, leziuni superficiale si vergeturi.

Tratamentul combinat Sublime & Sublative

Rezultate vizibile in timp record

Rezultate maxime in timp rapid si costuri minime pe tratament face ca aceasta terapie sa fie cea mai cautata metoda pentru reintinerirea faciala. Pacientii solicita din ce in ce mai des acest tratament pentru a-si imbunatatii aspectul pielii. Sistemul eTwo iti permite sa te adresezi unei palete mai mari de cereri adaugandu-ti totodata in portofoliul de terapii o alternativa non-invaziva de tratare a ridurilor.

• Sistemul Inteligent de Feedback asigura informatii in timp real despre conditia pielii, impedanta si energia livrata la fiecare puls.

• Timp de recuperare minim pentru ca pacientii sa revina rapid la activitatile cotidiene.

• Sigur si eficient pentru toate tipurile de piele

• Tratamente rapide: cca 1 ora, in functie de zona de tratament, atat pentru Sublime cat si pentru Sublative

• Protocol de tratament scurt: Imbunatatiri vizibile dupa prima sedinta.

• Usor de transportat, compact, platforma multi-aplicatoare.

Acest site folosește cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Vezi detalii